Party in Antwerpen

Beste events voor studenten

Volle agenda met verschillende concepten

Dé gay en straight club van Antwerpen

Voor een spetterende party te Antwerpen moet je bij ons zijn. De Red&Blue Cargo Club is een bekende naam in het Antwerpse nachtleven. Je hoeft je daarom absoluut geen zorgen te maken of je bij ons nu leuke tijd gaat beleven. Onze agenda staat namelijk vol met verschillende concepten, waardoor je altijd wel een event vindt dat jou aanspreekt. Bij studentevents geniet je bijvoorbeeld van aangepaste prijzen, waardoor wij zeker tot een van de betaalbare venues van Antwerpen horen. Zoek dus niet verder voor een geweldige party te Antwerpen!

Koop Tickets

Dé locatie voor een party in Antwerpen

Zowel gay als straight is welkom in de Red&Blue Cargo Club. Met een enorm aanbod aan themafeesten en speciale events zul je in onze venue zeker de ideale uitgaansgelegenheid vinden. Ga daarom voor zekerheid met een heerlijke party in onze club te Antwerpen. Zo beschikt onze discotheek over een prachtige light- en lasershow, uitgerust met de nieuwste geluidsystemen. Zo geniet je van de muziek in onze club aan een uitstekende geluidskwaliteit. De combinatie van al deze elementen maakt van onze club de ideale locatie voor een geweldig feest!

Kijk rond en kies je event

Heb je zin in een onvergetelijke party te Antwerpen? Neem dan een kijkje in onze agenda en koop alvast tickets voor het event dat jou aanspreekt. Bij vragen kun je altijd contact met ons opnemen via het contactformulier of door een e-mail te sturen naar info@cargoclub.be.

CONTACT US

*

*

*
Your Message Has Been Sent! Thank you for contacting us.
Oops, An error has ocurred! See the marked fields above to fix the errors.