Uitgaan in Antwerpen

Beste events voor studenten

Volle agenda met verschillende concepten

Dé gay en straight club van Antwerpen

Wanneer je wilt uitgaan in Antwerpen is het vaak kiezen tussen de verschillende clubs en venues. Red&Blue Cargo Club is al jaren een vaste waarde als het gaat om going out in de nightlife van Antwerpen. Onze club staat bekend als een van de betaalbare uitgaansplekken en is trots op zijn diverse publiek. Tevens zijn wij ook een populaire plek voor studentevents. Hierbij genieten de feestende studenten van aangepaste prijzen. Als je wilt uitgaan in de nightlife van Antwerpen, wil je zeker niet de unieke sfeer van de Red&Blue Cargo Club missen!

Koop Tickets

Uitgaan in Antwerpen doe je bij ons

Going out in de nightlife van Antwerpen? Dan zit je, zowel gay als straight, bij ons zeker juist. Als je een kijkje neemt in onze agenda, zie je al snel dat onze club de gastheer is van de meest uiteenlopende events. Bij ons komt jouw individuele voorkeur op de eerste plaats. Kies daarom voor de party die jou het meeste aanspreekt en bereid je voor op een heerlijk avondje going out in Antwerpen. Wees altijd op de hoogte van nieuwste evenementen door je in te abonneren op onze nieuwsbrief. Dit abonnement zorgt er ook voor dat jij geniet van vele unieke voordelen bij onze club.

Going out in onze trendy nachtclub van Antwerpen

Onze club is uitgerust met een indrukwekkende light- en lasershow. Zo beschikken wij over een indrukwekkende LEDwall en geniet je, dankzij ons vernieuwde soundsystem, van een uitstekende geluidskwaliteit. In het karaktervolle en stoere decor van onze club waan je jezelf echt in de kern van de nightlife te Antwerpen.

Kies het event dat jou aanspreekt of stel gerust je vragen

Krijg jij al zin in een avondje uitgaan in de Red&Blue Cargo Club te Antwerpen? Kijk dan in onze agenda en maak je keuze uit de vele events die plaatsvinden bij onze nightlifespot. Je kunt ook alvast online tickets kopen. Bij vragen over onze club kun je altijd via het contactformulier of via het e-mailadres info@cargoclub.be contact met ons op te nemen.

CONTACT US

*

*

*
Your Message Has Been Sent! Thank you for contacting us.
Oops, An error has ocurred! See the marked fields above to fix the errors.