Uitgaan in dé gay club van Antwerpen en België

Beste events voor studenten

Volle agenda met verschillende concepten

Dé gay en straight club van Antwerpen

Bij onze club zul je als gay  zeker een heerlijke avond uitgaan in Antwerpen, België. De Red&Blue Cargo Club staat al langer bekend als de gay en LGBTQ discotheek bij uitstek. Ons diverse publiek zorgt ervoor dat je altijd bij ons terecht kunt voor een fijne avond. Als een van de betaalbare clubs in Antwerpen en België zijn wij voor zowel gay als straight een goede optie bij het uitgaan. In het industriële thema van onze trendy nachtclub kun je dansen op de beste beats en genieten van een uitgelaten sfeer.

Koop Tickets

Beleef de unieke sfeer van de bekendste gay en LGBTQ club in Antwerpen en België

Bij Red&Blue Cargo Club is er een enorm aanbod aan verschillende evenementen. Jouw persoonlijke individuele voorkeur speelt hierin een grote rol. Kies daarom voor een van de gay events die plaatsvinden in onze discotheek op basis van wat jou aanspreekt. Misschien ben je wel iemand die houdt van bepaalde themafeesten. Of ben je op zoek naar een specifiek muziekgenre? Geen probleem! In onze agenda vind je de rijkdom aan onder andere gay en LGBTQ events die worden georganiseerd in onze nachtclub.

Moderne technologieën op het gebied van licht en geluid

Onze club is uitgerust met nieuwere technologieën op vlak van licht en geluid. Zo installeerden wij een laser- en lightshow die het hele decor in feestelijke sferen brengt. Zo ben je in onze gay en LGBTQ nachtclub omgeven door een LEDwall; een haast uniek gegeven in het uitgaansleven van Antwerpen en België. Ook geniet je van de muziek aan een uitstekende geluidskwaliteit dankzij ons recent vernieuwde soundsystem. Dat is het recept voor een feilloze gay party in onze nachtclub!

Koop tickets online

Heb je al zin gekregen om bij de volgende keer uitgaan te feesten in onze bekende gay en LGBTQ nachtclub van Antwerpen en België? Dan kijk je het best eens in onze agenda voor een event dat jou aanspreekt. Het is daarbij ook mogelijk om alvast tickets online te kopen, zodat je zeker bent van jouw plaats in de discotheek. Bij vragen kun je altijd contact met ons opnemen via het contactformulier of door een e-mail te sturen naar info@cargoclub.be.

CONTACT US

*

*

*
Your Message Has Been Sent! Thank you for contacting us.
Oops, An error has ocurred! See the marked fields above to fix the errors.